Promocija Portugala uz druženje turističkih novinara s veleposlanicom

Nastavlja se prezentacija inozemnih turističkih destinacija u njihovim Veleposlanstvima u Zagrebu, a u suradnji s Agencijom Integral Putovanja i turističkih medija.

Naša Udruga je prihvatila ovaj oblik medijske suradnje s međunarodnim izvjestiteljem Draganom Nikolićem, Mislavom Veselica i Daliborom Drakulićem- Integral Putovanja, smatrajući da ovaj kvalitetan pristup promociji odredišta doprinosi medijskoj promociji istih.

Integral Putovanja i Veleposlanstvo Portugalske Republike u Hrvatskoj u rezidenciji portugalske veleposlanice Marije Paule Vieire Leal da Silva organizirali su prezentaciju Portugala i programa putovanja agencije Integral u suradnji s nacionalnim avio prijevoznikom Croatia Airlines.

Tijekom doručka s s vodećim turističkim novinarima i medijskim partnerima, na koji su bili pozvani i naši članovi Izvršnog odbora, Tina Čubrilo, Petra Somek i Željko Marušić prezentiran je novogodišnji program agencije Integral, jedan od najavljenih putovanja 2023/2024.

Veleposlanica je posebno istaknula ulogu turističkih medija koji doprinose međusobnoj promociji Portugala i Hrvatske, što je vidljivo iz statističkih pokazatelja. U prvih 8 mjeseci ove godine Portugal je posjetilo 20.000 hrvatskih turista, a Hrvatsku 40.000 portugalskih turista, što predstavlja porast za obje destinacije.

Fotografije: Časopis Meridijani

0 Shares:
You May Also Like