Uvjeti članstva

Novinari, pisci, fotoreporteri, fotografi, izdavači, izvjestitelji, urednici koji prate turizam, putovanja i obrađuju teme vezane za putovanja i turizma, u svim njegovim segmentima u mogućnosti su postati članovi FIJET-a putem Nacionalnog udruženja – Hrvatske udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu, pod nazivom FIJET Croatia.

Novinari – Podnositelji zahtjeva trebaju podnijeti objavljene materijale – najmanje 5 tekstova ili audio /TV objava u proteklom periodu od 12 mjeseci. Fotografi trebaju podnijeti fotografije koje su objavljene u najmanje 5 članaka ili turističkim publikacijama. Izdavači su obvezni dostaviti dokaz da su izdali ili bili odgovorni za izdanja koja su vezana za putovanja, turizam, hranu i vinsku industriju. Oni koji objavljuju u elektronskim medijima moraju se pojaviti na komercijalnim web stranicama, koje imaju veliki broj posjetitelja u proteklom periodu od 12 mjeseci.

Ukoliko ste zainteresirani da članstvom u FIJET Croatia doprinesete promociji i kvaliteti turizma u svijetu i zemlji, ispunite obrazac koji ćete naći na našim stranicama, ili kontaktirajte tajnika udruge , te postanite član svjetske novinarske obitelji.