Općine Oriovac, Brodski Stupnik, Nova Kapela i TZ Meridiana Slavonica domaćini redovitoj godišnjoj skupštini

Godišnje skupštine Fijet Hrvatska održavaju se već dugi niz godina u destinacijama diljem Hrvatske, posebice u njezinom kontinentalnom dijelu. U skladu s misijom Fijeta i Fijet Hrvatska, nastavljamo s turističkim posjetima, kako bismo pružili medijsku potporu domaćim destinacijama, naučili više o našoj zemlji i izgradili povjerenje s lokalnim turističkim partnerima.podržavajući njihov razvoj. Istovremeno nastojimo povećavati medijsku vidljivost tih nedovoljno medijski vidljivih destinacija u globalnom turističkom sektoru.

Ovogodišnja redovita Skupština održana je u organizaciji Turističke zajednice Meridiana Slavonica te načelnika Općina Oriovac, Brodski Stupnik i Nova Kapela. Poziv za održavanje Skupštine i studijsko medijsko putovanje u ovom lijepom južnom dijelu Slavonije bila je čast i privilegija za našu Udrugu, osjećali smo se kao u “Medijski ambasadori tih destinacija”, promovirajući njihove ljepote i atrakcije, te manifestacije kojima pokazuju svoje bogatstvo. Njihov slogan „Pretvorite trenutak u uspomenu“ potvrda je našeg boravka. Ovaj dio Slavonije jednostavno je dostupan državnom cestom iz smjera Zagreba. A vožnja do malih gradova i sela je vrlo slikovita. Meridiana Slavonica obiluje prirodnim i kulturnim pogodnostima, srednjovjekovnim znamenitostima, baštinom, običajima, tradicijom o osjećajem odgovornosti i održivosti sadržaja kao što su vinogradi, šume, šetnice, ribnjaci, rijeke. Biciklizam, lov, ribolov, jahanje i planinarenje samo su neke od bogate ponude aktivnosti na području južne Slavonije. Zbog velike geografske raznolikosti na području južne Slavonije možete uživati u bogatoj i raznovrsnoj eno i gastro ponudi u originalnim i autentičnim proizvodima. Ponuda turističkog smještaja uistinu je raznolika, od modernog smještaja najviših standarda do tradicionalnog smještaja koji će vas vratiti u prošlost. Slavonska duša, gostoprimstvo i otvorenost stvara vječnu uspomenu, Sinergiju stanovništva najvjernije možete doživjeti na raznim manifestacijama kojima pokazuju vrijednosti ovog kraja.

Više na: https://tz-meridiana-slavonica.hr

Redovita Skupština još jednom je pokazala vrijednost aktivnosti koje godišnje provodimo samostalno i sa partnerima.

Usvojen je Operativni plan i programa rada Udruge za 2023, kojeg možete naći na ovoj stranici u izborniku Dokumenti. Odluke i prijedlozi Skupštine slijede redovitim putem.

0 Shares:
You May Also Like