Hotel Park u Splitu postao FIJET partner

Jučer ( 7.11.2018.), u poznatom splitskom hotelu Park, predsjednik FIJET-a, Svjetske organizacije turističkih novinara i pisaca u turizmu, g. Tijani Haddad i predsjednica FIJET Croatia,Tina Eterović Čubrilo, sa direktorom hotela g. Jozom Tomašom, potpisali su Sporazum s novim hotel Partnerom FIJET-a – hotelom Park u Splitu.

Nakon hotela Esplanade i Puntijara u Zagrebu, te hotela Mozart Opatija, društvu se pridružio i hotel Park kojeg turistički novinari i članovi svjetskog udruženja odabiru u matičnom destinacijama, zbog kvalitete, ponude, ljubaznosti, autentičnosti. Sljedeći hoteli u planu su hotel Osijek,  zatim hoteli Vukovar- Ilok, Dubrovnik (Excelsior).

Hotel postavlja FIJET tablu, a članovi uz neke povlastice, obavezno promoviraju hotele. Potpisivanju su bili nazočni: generalna tajnica FIJET-a, Marijana Rebić, predsjednici FIJET Rusije, Turske, Tunisa, te članovi predsjedništva.

Svi navedeni su trenutno gosti u Solinu, u hotelu President gdje će im u petak biti uručena posebna priznanja, osobito za projekt Mediteranske turističke fondacije.

Hotel Park, perjanica hotelijerstva u gradu i regiji, u potpunosti obnovljen, nudi vrhunski standard i nadasve jedinstveni ugođaj. Pri ulasku u hotel, uz pratnju nota pianina koje dopiru iz restorana, uz topao prijem hotelskog osoblja i šampanjac dobrodošlice, svakog gosta obuzme osjećaj da je to trenutak u kojem kroči prema jednoj novoj, osobnoj priči.

Odsjesti u gospodskim sobama, osjetiti dašak Mediterana prošlih vremena, a ujedno uživati u svim modernim pogodnostima, poseban je ugođaj novog hotela. Nudi besprijekornu uslugu u elegantnom ambijentu sofisticirane i ugodne atmosfere, unutar kamenih zidova prekrasnog objekta već od 1921. godine.

Više o hotelu Park, novom FIJET partneru, pronađite ovdje .

0 Shares:
You May Also Like